Welkom

WELKOM

Zutphen in Balans kan zijn eerste levensdag vieren!

Fijn dat je hier terecht bent gekomen, ik ben blij dat je mee kan lezen over mijn successen. Nu ga ik weinig over mijn successen schrijven, maar ga ik je wel mee nemen op reis door de financiële zee. Hopelijk mag ik jou of iemand die jij kent begeleiden naar het vaste land. Niet meer onstuimig in dat bootje, die maar dobbert of wellicht al aan het zinken is. Lees verder over de eerste leuke welkomst aanbieding!

Wat heb ik je allemaal te bieden?
Als budgetcoach wil jou of jullie graag helpen om overzicht te krijgen in je financiën. Soms krijg je zoveel om je oren, en wil je eigenlijk alle enveloppen dicht laten zitten en weggooien. Maar dan moet je toch stoppen. Stop met weggooien. Stop met ontkennen. Geef het niet uit handen maar neem het hef in handen. Samen gaan we ervoor en zorgen we dat we goede inzagen in jouw of jullie inkomens en uitgaves hebben. Dan kijken we naar de mogelijkheden om meer inkomsten te generen of we kijken waar we kunnen besparen.

Welkomstfeestje
Omdat ik net begonnen ben vind ik het nu al reden voor een klein feestje. De eerste 6 klanten van Geld in Balans krijgen 6% korting op de totaal factuur. Geef het daarom ook door aan de mensen die je kent, of niet kent. Wellicht help jij een ander met dit kleine geschenk.

Bedankt voor jouw tijd, mocht je vragen hebben mail me of bel me! Schroom je niet. Iedereen heeft wat onder zijn hoede en daarom ben ik er om jou te helpen.
 
Tot snel bij een eerste gesprek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *