Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Chantal Maas.

De afgelopen jaren werkte ik in de horeca. Waar ik altijd al mensen coachte en trainingen gaf.
In 2016 heb ik de stap gemaakt naar de financiële dienstverlening waar ik werkzaamheden op de klachten afdeling uitvoerde. Echter knabbelde er altijd een gevoel dat er iets ontbrak. Ik wou mensen helpen, begeleiden, een stabiel financieel huishouden kunnen creëren met de klanten. Daarom ben ik bezig gegaan met de opleiding budgetcoach.

Mijn doel?

Ik wil mensen begeleiden, leren en trainen om hun eigen financiën te kunnen regelen. Zelfredzaam te kunnen zijn. Welke inkomsten komen er binnen, wat gaat er uit?
Waar kunnen we nu nog meer inkomen genereren en uitgaves besparen? Door dit samen te doen, weet je ook wat je voor jezelf kan verwachten.

Waarom dan kiezen voor een budgetcoach?

Het is zo makkelijk tegenwoordig om alles uit handen te geven. Maar leer je daar ook wat van? Nee, in mijn optiek verschuif je de problemen tot dat het later te laat is. Het heft in eigen handen nemen is zo belangrijk. Je weet wat je kan doen, je zult minder snel in de schulden raken en anders bewust, waardoor je er makkelijker uit komt. Waardoor je kan genieten en de leuke dingen kan doen waar je altijd al van gedroomd hebt. Dit betekend dat je wellicht iets moet investeren op dit moment voor winst in de toekomst.